Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MIKSI YOUNG LIVING?

 KUINKA eteeriset öljyt toimivat...

Käydään läpi ihan yksinkertaisesti perusasiat (internetistä löydät enemmän syvempää lisätietoa...)

Eteeriset öljyt ovat lähtöisin kasveista. Niitä kutsutaan "essential (välttämätön)", koska ne ovat kasvien elämän lähde. Ilman eteeristä öljyä, kasvit kuolevat. Jokaisella kasvilla on erilainen kemiallinen koostumus ja sen takia, jokainen kasvi sisältää ainutlaatuisia ominaisuuksia. Ne ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita me voidaan käyttää joka päiväisessä elämässämme! Öljyt ovat uutettu kasvista eri tavoin, kaikkein suosituin menetelmä on höyrytislaaminen, jossa Young Living on kirjaimellisesti maailman paras. Öljyjen molekyylit ovat erittäin pieniä. Ne ovat niin pieniä, että niitä voi käyttää 3 eri tavalla (saksalainen, englantilainen ja ranskalainen - koulukunnat):

 

1. voit hengittää sisään, "aromaattisesti"

2. voit käyttää niitä iholle, "paikallisesti"

3. voit käyttää niitä nielemällä, "sisäisesti"

(Euroopassa öljyt ovat kosmetiikkaa. 3. menetelmä ei ole suositeltua Euroopassa. Jos menet USA:aan, niin tulet huomaamaan, että siellä käytetään Young Livingin eteerisiä öljyä sisäisesti, jopa pulloissa on ravintolisäetiketit. Huomaa tämä ero. Lisätietoja Essential Oils Desk Reference-kirjassa)

 

Kun käytetään eteerisiä öljyjä, niitä tarvitaan kerralla aivan pieni määrä. Nämä pisarat liikkuvat joillakin yllä olevista tavoista verenkiertoon, reagoivat kehon toimintaan ennätysajassa. Öljyjä voidaan yhdistellä, tällöin niitä kutsutaan "blends (sekoitukset)" tai laittaa kerroksittain optimaaliseen ja räätälöityyn käyttöön juuri sinulle.

______________________________________________

MIKSI sinun täytyisi tietää eteerisistä öljyistä?

Juuri siksi olen luonut tämän InJoy sivuston, itse asiassa olen itse nauttinut eteerisistä öljyistä jo jonkin aikaa ja olen innoissani siitä, että moni on lähtenyt matkaan mukaan kokeilemaan ja saamaan positiivisia kokemuksia. Tahdon, että Young Living löytää jokaiseen kotiin niin Suomessa kuin muuallakin maailmassa. 

Päivä päivältä huomaan, miten yksinkertaista ja helppoa on öljyily. Niitä täytyy vain käyttää joka ikinen päivä. Olen hämmästynyt siitä, miten mahtavia tuloksia ne ovat tuoneet perheeseemme ihan arjen perusasioissa. Mielestäni kaikkien täytyisi tietää, miten tehokkaita ratkaisuja on tarjolla, ja miten jokainen voi ottaa ne käyttöön omassa elämässänsä.

______________________________________________

MIKSI Young Living?

Yli 20v. Young Livinig on tuottanut ainutlaatuisia eteerisiä öljyjä farmeiltä ympäri maailmaa. Young Living omistaa useita farmeja. Me tiedämme mitä teemme. Kaikki on ainutlaatuista. Arvostan kovasti sitä kovaa työtä ja uhrauksia, mitä Young Livingillä tehdään. Kehityksen lisäksi jatkuvat tutkimukset, mitä eteeriset öljyt ovat, sekä tietenkin, tuotantoprosessi ja perustekijät, jotka ratkaisevat sen, että Young Livingin tuotteet ovat aina 100% PUHDASTA, joka ikinen kerta.

 

 

Young Living kasvaa ennennäkemätöntä vauhti, mutta olemme AINA sitoutuneet 100% korkeisiin standardeihin siemenestä sinettiin- laaduntarkkailun myötä. Käyttämällä luonnollisia vaihtoehtoja kemiallisten/keinotekoisten sijaan, on mahdollistanut itselleni ja perheelleni aivan uuden näkemyksen tulevaisuudesta ja valinnoista, mitä teemme.

 

TULE MUKAAN ÖLJYILEMÄÄN KANSSAMME!

Ota yhteyttä!

Emilia Savolainen

045-669-6148

savolainenemilia@hotmail.com